Swirskii-rovmide

Amblyseius swirskii tager flere forskellige skadedyr, men primært larver af trips og mellus. Der ses utrolig god etablering i Peber, Agurker og potteplanter med pollen, som f.eks. Hibiscus og Gerbera. Selv ved introduktion af lave mængder pr. kvadratmeter genfindes swirskii meget let i kulturen.

Swirskii har en markant hurtigere opformeringsrate og kan genfindes i længere tid end den almindelige tripsrovmide (A. cucumeris). Swirskii er velgnet i længerevarende kulturer med en fødekilde i form af enten lav population af trips eller mellus eller i form af pollen, så rovmiderne har mulighed for at opformeres.

Swirskii er også velegnet til prydplanter, især ved problemer med resistente trips eller mellus (virker både mod alm. mellus og Bemesia). Der må dog påregnes flere udsætninger end i grøntsager, da der ikke er så godt fødegrundlag i form af skadedyr.

Swirskii kræver en luftfugtighed over ca. 50% samt temperaturer over ca. 18°C.

Anvendelse

Swirskii-rovmiden anvendes forebyggende, mod trips og mellus. Der har også været positive indledende forsøg mod topskudsmider.

Produktbeskrivelse

Pakke med 10 poser: I hver pose er der min. 250 tripsrovmider fra start, men i løbet af ca. 4- 6 uger produceres der i alt 500-700 rovmider pr. pose.

Dosering

1 småpose pr. 3 agurk- eller peberplante.
Prydplanter:  2-3 småposer/kvm./6. uge.
Der kan suppleres med mellussnyltehvepse og fangplader efter behov.

Opbevaring

Swirskii-rovmiderne bør fordeles lige efter modtagelsen, men de kan dog opbevares 3-4 dage ved ca. 15°C før anvendelse.

 

KØB HER

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.